Kiitos kun lähditte taas Yhdessä Vesille lauantaina 25.5.2019! 

Katso kuvia tapahtumasta kuvagallerian kansiosta Yhdessä Vesille 2019.

 

Tule kokeilemaan kirkkovenesoutua ja kisaamaan leikkimielisessä kirkkoveneenvetokisassa. Päivän ohjelmassa on myös Järvipelastajien pelastusnäytös, tietokilpailu hyvien palkintojen kera sekä savonlinnalaisten retkeily- ja vesistöseurojen toimintaan tutustumista. Tule, näe, koe. Voit vaikka saada kipinän uuteen harrastukseen. Nautitaan yhdessä ihanista järvistämme ja ulkoilun ilosta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarjolla on ilmaiseksi mm. soppatykistä maukasta kalakeittoa. Savonlinnan Maakuntamuseo on avoinna normaalisti klo 9-17. Yhdessä Vesille- tapahtuma alkaa klo 13 ja päättyy klo 15. Jo sitä ennen on mahdollisuus soutaa aidossa savolaisessa kirkkoveneessä Savonlinnan kauppatorilta museon rantaan. Lähtö klo 12.00 Yhdistysten kevättorilta.

Katso päivän tarkempi ohjelma täältä.

Joukkuekisassa ei vedetäkään yhtä köyttä vaan alueemme perinteistä kulkupeliä kirkkovenettä. Yhdistykset ja kaveri- ja työporukat voivat kerätä joukkueen ja tulla kisaamaan Vesien herruudesta. Kisaan voi osallistua ilmoittautumalla paikan päällä klo 12.00-13.00 tai ennakkoon tästä linkistä. Mitalistijoukkueet palkitaan mitalien lisäksi lahjakorteilla Activity Makeriin sekä kylpylälipuilla Casinolle ja Tanhuvaaraan. Tulosta joukkueellesi kutsu.

 Seuraa myös tapahtuman facebook-sivua.

 

 

Powered by Aava 3