Kiitos kaikille, jotka lähditte Yhdessä Vesille! 

26.5.2018 järjestetyn Yhdessä Vesille -tapahtuman kuvia näet kuvagalleriassa

Tule kokeilemaan kirkkovenesoutua ja kisaamaan uudessa leikkimielisessä kirkkoveneenvetokisassa. Päivän ohjelmassa on myös Järvipelastajien pelastusnäytös ja pelastuskalustoon tutustuminen. Nojanmaan Nopsa tuo tapahtumaan Norppasoudusta tutun maan mainion taukokahvitarjoilun leipineen ja lisukkeineen, jota tarjotaan veloituksetta ainakin 200 ensimmäiselle ulkoilijalle. Päivän ohjelmassa on yhteislaulua ja pienimuotoiset rantatanssit haitarin säestyksellä, tietokilpailu hyvien palkintojen kera sekä savonlinnalaisten seurojen toimintaan tutustumista. Tule, näe, koe. Voit vaikka saada kipinän uuteen harrastukseen. Nautitaan yhdessä ihanista järvistämme ja ulkoilun ilosta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Savonlinnan Maakuntamuseo on avoinna normaalisti klo 10-17. Yhdessä Vesille- tapahtuma alkaa klo 11 ja päättyy klo 15.

Tapahtumamme on myös Koko Suomi veneilee 8.-10.6. -kampanjan ennakkotapahtuma.

Katso tarkempi ohjelma täältä.

Joukkuekisassa ei vedetäkään yhtä köyttä vaan alueemme perinteistä kulkupeliä kirkkovenettä. Yhdistykset ja kaveri- ja työporukat voivat kerätä joukkueen ja tulla kisaamaan Vesien herruudesta. Kisaan voi osallistua ilmoittautumalla paikan päällä klo 11.00-11.30 tai ennakkoon tästä linkistä . Voittajajoukkue palkitaan Activity Makerin virkistyspäiväpaketilla, joilla koko joukkue pääsee pakohuoneilemaan sekä saa rajattomasti yhden päivän ajan käydä Megazone-laserpelissä, pelihuoneessa ja minigolffaamassa. 

 Seuraa myös tapahtuman facebook-sivua.

 

Powered by Aava 3